Copyright © SC Sonorom SRL / sonorom@sonorom.ro / 021.337.09.42

021.337.09.42 / sonorom@sonorom.ro


Acasă

ABR - OAE

Eclipse

Eclipse este platforma de la Interacoustics pentru potentiale evocate auditive si otoemisiuni acustice. O singura unitate hardware controlata de PC, cu o mare varietate de module software pentru a putea sa decide dvs. configuratie optima. Permite de asemenea up-gradarea cu noi module chiar si cu modulele care vor fi proiectate in viitor.

ABR-OAE

VNG

VNG

Eclipse

ABR-EP 15

Modulul EP15 este traditionalul sistem ABR. Inregistreaza si analizeaza primele 15ms ale raspunsului cortical, pentru stabilirea pragului auditiv, screening neonatal si monitorizare intra-operatorie. Se obtine astfel un diagnostic precis intr-un timp scurt. Testele pre-programate foarte usor de folosit, dar si utilizatorii experimentati pot realize propriile lor teste.

ABR

ABR-EP 25

Modulul EP25, masoara si analizeazaintregul domeniu al potentialelor evocate auditive pina la 980ms , se sincronizeaza cu implantul cohlear, si este ideal pentru clinici medicale cu o mare varietate de patologii.

EP25 contine toate functionalitatile modului EP15 si are additional teste pentru petentiale de latent medie si mare (AMLR, ALR, MMN, P300) ca si ECochG si EABR.

TEOAE 25

Modulul TEOAE25 inregistreaza si analizeaza otoemisiuni acustice tranzitorii. Poate fi programat sa dea raspuns automat pass/refer, mai ales in programele de screening, dar poate la fel de bine sa fie folosit pentru diagnostic detaliat in investigatii clinice.

Modulul include o sonda de inalta performanta care poate fi folosita si la otoemisiunile produsului de distorsiune, oferind posibilitatea combinarii celor doua proceduri intr-o singura sesiune.

TEOAE / DPOAE

DPOAE 20

Modulul DPOAE20 este un pachet clinic complet pentru masurarea otoemisiunilor acustice cu ECLIPSE. Bazat pe stimuli ai produsului de distorsiuni, modulul include o sonda de inalta performanta si software pentru testarea si raportarea rezultatelor testelor DP-gram.

Modulul DPOAE20 este utilizat pentru teste complete DP gram, urmate de teste intrare/iesire la frecvente specifice. Daca este necesar, DP gram poate testa o singura frecventa si functioneaza ca un test de screening de 30 de secunde.

Inapoi

Pentru o cerere de ofertă, tot ce trebuie sa faceți este sa completați formularul de pe pagina de CONTACT.

Contact