Copyright © SC Sonorom SRL / sonorom@sonorom.ro / 021.337.09.42

021.337.09.42 / sonorom@sonorom.ro


Acasă

Perseverență

Când găsim o idee bună, o hrănim și lucrăm din greu să o realizăm. Facem acest lucru cu expertiza noastră internă și cooperarea cu institute de cercetare și experți independenți din întreaga lume.

Hipoacuzia nu doare și nu se vede...

Luați legătura cu cel mai apropiat punct de lucru SONOROM cu un simplu CLICK

Contact Inapoi

Originalitate

Știm că pierderea auzului este complicată și că fiecare caz este individual, așadar și soluția trebuie să fie unică. De aceea nu am urmat calea convențională. Avem propriile noastre identități audiologice care vizează întotdeauna cele mai bune soluții audiologice pentru persoanele cu hipoacuzie.

Despre Noi

Testeaza-ți Auzul!

În cei 18 ani de activitate, SONOROM a introdus pe piața românească peste 100 de modele de aparate auditive, începând de la C.I.C. (complet în canal), Mini-B.T.E. (mini-în spatele urechii), B.T.E. (în spatele urechii) pâna la Power B.T.E. (în spatele urechii cu amplificator puternic) care permit compensarea tuturor deficiențelor auditive de la ușoare la profunde.

Istoria SONOROM

De ce facem ceea ce facem?

În anul 1997 s-a nascut ideea Sonorom din dorința de a aduce în România prima tehnologie 100% digitala în domeniul aparatelor auditive și astfel am devenit reprezentanți unici in România a companiilor WIDEX și Interacoustics.

4 PAȘI PENTRU UN AUZ MAI BUN


1. Vizitați medicul specialist ORL / Audiolog


2. Împărtășiți povestea dumneavoastră de hipoacuzie


3. Testați-vă auzul
 

4. Alegeți aparatul dumneavoastra auditiv