Copyright © SC Sonorom SRL / sonorom@sonorom.ro / 021.337.09.42

021.337.09.42 / sonorom@sonorom.ro


Acasă

Testul auditiv (audiometria) face parte din examinarea urechii si evalueaza capacitatea unei persoane de a auzi, prin masurarea abilitatii sunetelor de a ajunge la creier. Sunetele sunt vibratii aflate in mediul inconjurator, de frecvente si intensitati diferite; aerul din canalele si oasele de la nivelul urechii si a craniului, ajuta aceste vibratii sa parcurga drumul dintre ureche si creier, unde sunt "auzite".

Mai jos aveti gama noastra de audiometre de cea mai buna calitate!

Audiometre

Audiometre

VNG

VNG

Eclipse

AC 40 B/E

AC 40 B/E

Audiometrul AC40 complet cu două canale include toate opțiunile avansate și funcțiile necesare unei clinici moderne și oferă sentimentul familiar și clasic a unei tastaturi de audiometru și în același timp, angrenează puterea de PC.

Detalii AD 629 B/E

AD 629 B/E

Cu o funcționalitate integrată, AD629 are simț familiar de un audiometru independent. Oferă opțiuni  la platforme PC, cum ar fi EMR, stocare de date, instrumente de raportare și de integrare cu baze de date.

Detalii AS 608 B/E

AS 608 B/E

Un audiometru portabil si usor de folosit, AS 608 B/E este ideal pentru scoli, industrie si practici medicale, oriunde ar avea loc evaluari rapide a auzului.

Detalii AD 226 B/E

AD 226 B/E

Cu audiometrul hibrid AD226 puteți efectua cu ușurință audiograme tonale liminare  în conducere aeriană și osoasă, având încorporate multiple alte opțiuni avansate. Cu o greutate de numai 1kg este ideal pentru birouri mai mici și pentru aplicații portabile.

Detalii Inapoi

Pentru o cerere de ofertă, tot ce trebuie sa faceți este sa completați formularul de pe pagina de CONTACT.

Contact