Copyright © SC Sonorom SRL / sonorom@sonorom.ro / 021.337.09.42

021.337.09.42 / sonorom@sonorom.ro


Acasă

Eclipse

Eclipse este o platforma de la Interacoustics pentru potentiale evocate auditive precoce si otoemisiuni acustice. Detine o singura unitate hardware controlata de PC, cu o mare varietate de module software pentru a putea sa decideti dvs. Configuratia optima. Permite, deasemenea, up-gradarea cu noi module, chiar si cu modulele care vor fi proiectate in viitor.

ABR - EP 15 / ABR - EP 25

Modulul EP15 este traditionalul sistem ABR. Inregistreaza si analizeaza primele 15ms ale raspunsului cortical, pentru stabilirea pragului auditiv, screening neonatal si monitorizare intra-operatorie.

Se obtine astfel un diagnostic precis intr-un timp scurt. Testele pre-programate sunt foarte usor de folosit, dar si utilizatorii experimentati pot realiza propriile lor teste.

Modulul EP25, masoara si analizeazaintregul domeniu al potentialelor evocate auditive pina la 980ms , se sincronizeaza cu implantul cohlear, si este ideal pentru clinici medicale cu o mare varietate de patologii.

EP25 contine toate functionalitatile modului EP15 si are, in plus, teste pentru potentiale de latenta medie si mare (AMLR, ALR, MMN, P300) ca si ECochG si EABR.

ABR

Pentru o cerere de ofertă, tot ce trebuie sa faceți este sa completați formularul de pe pagina de CONTACT.

Contact Inapoi Specificații Tehnice Broșură