Copyright © SC Sonorom SRL / sonorom@sonorom.ro / 021.337.09.42

021.337.09.42 / sonorom@sonorom.ro


Acasă

AA222 / AA220

AA222 combină toate testele pentru diagnosticul urechii medii găsite pe AT235 și cele mai multe dintre funcțiile disponibile pe AD629. Acest lucru face ca AA222 sa fie ideal pentru o clinica sau pentru deplasarea in diverse locuri.

AA222 / AA220

Specificații TehniceBroșură

Pentru o cerere de ofertă, tot ce trebuie sa faceți este sa completați formularul de pe pagina de CONTACT.

Contact Inapoi

Timpanometria

Metoda perfecta pentru obtinerea unei timpanograme la copiii care plang sau pacientii dificil de testat cand etanseizarea fizica este dificila.

Prin apăsarea unui buton, puteți extinde intervalul de presiune de la +300 la -600 daPa. Se poate face comutarea între urechi (stânga sau la dreapta) cu ajutorul unui buton special; un alt buton marcat ”copil” produce automat o mișcare "tren Choo Choo" pentru a distrage atentia copiilor. La modelul AA222h, prin simpla apăsare a unui buton, sonda va testa si cu frecventele de 678, 800 sau 1,000 Hz, care sunt considerate mai potrivite pentru screening-ul nou-nascutilor.

Audiometrie

AA222 are capacități de testare pentru conducere aeriana si osoasa precum și audiometrie vocala. Intrarile multiple pentru audiometria vocala (CD și MP3 player) permite examinatorului efectuarea testelor de audiometrie vocala binaurală.

Alte teste includ ton pur și vorbire Stenger, ABLB, Audiometrie automata (metoda Hughson-Westlake) și SISI. Ieșirile sunt disponibile pentru a conecta difuzoare externe cu un amplificator adecvat (optional) care va produce 90dB SPL pentru testarea in camp liber. Calibrarea software separata pentru toate traductoarele permite schimbarea castilor insert cu cele tradiționale (TDH39) prin simpla apăsare a unui buton.